Thuiszorg in Nijmegen en omgeving

Wij staan altijd
voor u klaar

Zorg met passie

Thuiszorg M.O.C. is een HKZ-gecertificeerde particuliere thuiszorgorganisatie gevestigd in Nijmegen. Wij leveren thuiszorg op maat voor een zorggroep in Nijmegen en omgeving.Thuiszorg M.O.C. levert professionele en passende zorg die is afgestemd op uw wensen en verwachtingen. Een persoonlijke benadering en kwalitatief hoogwaardige zorg staan hierbij voorop.

Wij zijn op zoek naar jou!

Wil jij een leuke en uitdagende baan in de zorg in Nijmegen? Dan is Thuiszorg M.O.C. de werkplek voor jou. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s, die de beste zorg willen leveren voor onze cliënten.

Inclusie en Exclusie

Voor meer informatie over de thuiszorg, kunt u hieronder het formulier downloaden over de Inclusie en Exclusie criteria van Thuiszorg M.O.C.

Onze thuiszorg

Indien u hulp nodig heeft bij het uitvoeren van uw dagelijkse handelingen of niet meer in staat bent om voor uzelf te zorgen, dan biedt thuiszorg M.O.C. de oplossing. Thuiszorg M.O.C. biedt namelijk de helpende hand om u op een persoonlijke en betrouwbare manier bij te staan, zodat u voor een langere tijd zelfstandig in uw eigen vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. De regie blijft geheel in uw handen. Met veel toewijding en aandacht verlenen onze gedreven zorgprofessionals zorg bij u thuis. Hierbij staat voorop: een persoonlijke benadering en kwalitatief hoogwaardige zorg.

Zorgappartementen

Bent u zorgbehoevend, maar wilt u zelfstandig wonen? In onze nieuwbouw zorgappartementen kunt u zelfstandig blijven wonen binnen uw eigen omgeving. Zowel alleen als samen met uw partner. Zorg is altijd ter beschikking. U wordt waar nodig ondersteund door de medewerkers van Thuiszorg M.O.C. bij handelingen die u zelf niet meer kunt uitvoeren, bijvoorbeeld uw persoonlijke verzorging of huishouden.