Verpleging

Heeft u last van gezondheidsproblemen en heeft u daarvoor uitgebreide zorg nodig dan alleen persoonlijke verzorging? Als u verpleegkundige zorg nodig heeft dan staat Thuiszorg M.O.C. voor u klaar. Ons team bestaat uit betrouwbare, enthousiaste en opgeleide zorgprofessionals die met veel toewijding en aandacht zorg leveren die is afgestemd op uw wensen en verwachtingen. Hierdoor hoeft u niet naar een verpleegtehuis of kunt u eventueel sneller met ontslag uit het ziekenhuis.

Ons team van gedreven zorgprofessionals helpt u niet alleen met algemene verpleging, maar ook met uw herstelproces na een operatie. Onze verpleging heeft als doel om  uop een persoonlijke en betrouwbare manier bij te staan, zodat u voor een langere tijd zelfstandig in uw eigen vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. De regie blijft geheel in uw handen. U krijgt begeleiding bij het (opnieuw) leren zorgen voor u zelf, zodat u beter met de situatie leert omgaan. Deze verpleging bestaat onder andere uit de volgende werkzaamheden:

  • Toedienen van medicatie en injecties
  • Het verzorgen van een stoma
  • Inbrengen van katheters
  • Toedienen van vloeistof

Wanneer komt u voor persoonlijke verzorging bij Thuiszorg M.O.C. in aanmerking?

Als u in aanmerking komt voor onze thuiszorg, stellen wij samen met u een zorgplan op. Dit zorgplan bestaat uit de gemaakte afspraken n.a.v. onze gesprekken en de zorg die u wenst te krijgen. Dit plan zal door onze verzorgenden en verpleegkundigen bijgehouden worden, zodat wij altijd op de hoogte zijn over de recente ontwikkelingen van uw gezondheid. Op deze manier hebben wij alle informatie bij elkaar en weten we precies welke zorg wij moeten leveren. Het zorgplan wordt pas ondertekend als u akkoord gaat met de inhoud. Als u akkoord gaat met het opgestelde zorgplan, dan wordt het zorgplan door u en onze verpleegkundige ondertekend.

Uw gegevens zijn bij ons veilig

De informatie in het zorgplan is vertrouwelijk. Alleen u en andere bevoegden hebben recht op inzage van de gegevens. Wij zorgen ervoor dat uw gegevens met uiterste zorgvuldigheid worden vastgelegd en bewaard. Dit doen wij op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Meer informatie zie onze privacyverklaring

 Wilt u gebruik maken van onze dienst of meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek via ons telefoonnummer, e-mail of via het onderstaande contactformulier.

Contactformulier

Mail

info@thuiszorgmoc.com

Telefoon

024 675 67 60

Adres

Zwanenstraat 1a
6545AX, Nijmegen