Zorg op maat, in uw omgeving

Over ons

Thuiszorg M.O.C. is een HKZ-gecertificeerde particuliere thuiszorgorganisatie gevestigd in Nijmegen. Wij leveren thuiszorg op maat voor een zorggroep in Nijmegen en omgeving. Een persoonlijke benadering en kwalitatief hoogwaardige zorg staan hierbij voorop. Ons doel is om ervoor te zorgen dat zorgbehoevenden voor een langere tijd in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen.

Onze missie

Onze missie is het verlenen van kwalitatieve, persoonlijke en efficiënte zorg. Wij gaan tot het uiterste om een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van het leven van onze cliënten en om ervoor te zorgen dat zorgbehoevenden voor een langere tijd in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Wij passen onze zorg aan op ieders cultuur, want onze zorg is persoonlijk en vertrouwd. Het plan van zorglevering wordt bepaald aan de hand van het welzijn en de wensen van u met een scherpe focus op de zelfredzaamheid, mantelzorgers en andere informele zorglevering.Wij begrijpen dat u het liefst zo lang mogelijk zelfstandig thuis wilt blijven wonen. Met het passende en persoonlijke zorgplan van Thuiszorg M.O.C. is dat ook mogelijk. Samen met u, uw mantelzorger en familie zorgen wij ervoor dat u veilig en zelfstandig kunt blijven wonen in uw eigen huis, waar u zelf de regie overheeft.

Persoonlijk en vertrouwd

Thuiszorg M.O.C. is een kleinschalige thuiszorgorganisatie die actief is in de regio Nijmegen. Bij ons ligt de focus op kwaliteit en niet kwantiteit. Het voordeel hiervan is dat Thuiszorg M.O.C. sterk betrokken is bij de persoonlijke en professionele zorg, waardoor een vertrouwde band ontstaat tussen de zorgbehoevende en de organisatie. Op deze manier houden wij onze zorg persoonlijk en wordt u niet slechts gezien als een nummer. U bent bijzonder voor ons. Daarnaast is uw veiligheid van groots belang, omdat onze zorg wordt geleverd aan huis. Alle medewerkers bij Thuiszorg M.O.C. zijn opgeleide professionals die beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Daarnaast voeren wij een grondig onderzoek uit om de geschiktheid van een sollicitant te bepalen alvorens diegene in dienst wordt genomen. Dit doen wij om uw veiligheid in uw eigen huis te waarborgen.

U staat centraal

Als ervaren thuiszorgorganisatie bieden wij de volgende diensten: verpleging, verzorging, begeleiding en huishoudelijke hulp. Voor welke vorm van ondersteuning u ook in aanmerking komt, u wensen staan bij ons altijd centraal. Voor de veiligheid en vertrouwdheid van uw eigen omgeving krijgt u zoveel mogelijk hulp van een vaste zorgprofessional of een team van zorgverleners. Op alle momenten van de dag verlenen onze werknemers zorg en bieden zij een luisterend oor. Als uw zorgvraag na verloop van tijd verandert of toeneemt, passen wij de zorg daarop aan.

Samenwerking met uw directe omgeving

Naast de professionele en persoonlijke zorg en de zelfredzaamheid, ligt de focus op samenredzaamheid.  Samenredzaamheid zorgt er namelijk voor dat de cliënt het leven kan leiden dat hij/zij gewend is door een grote rol te geven aan bekende contacten en vertrouwde mensen. Om die reden staan wij graag in contact met de sociale kring van onze cliënten. Daarnaast vinden wij het belangrijk om de zorgbehoevende en zijn/haar directe omgeving te adviseren over de wijze waarop zij elkaar het beste kunnen helpen.

Gekwalificeerde hulp

Thuiszorg M.O.C. is in het bezit van het landelijke kwaliteitskeurmerk HKZ (Harmonisatie Kwaliteit Zorginstelling). Dit certificaat geeft aan dat Thuiszorg M.O.C. met deskundigheid verantwoorde zorg levert die voldoet aan de landelijke eisen. Thuiszorg M.O.C. is tevens een erkend leerbedrijf bij SBB.

Wij streven continu naar verbetering

Thuiszorg M.O.C. probeert er alles aan te doen om de cliënten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij streven voortdurend naar verbetering. Als u klachten of verbeterpunten heeft kunt u dat altijd bij ons melden. De melding wordt zorgvuldig behandeld. Graag kijken wij of de klacht door ons kan worden opgelost. U kunt telefonisch, per mail of brief contact met ons opnemen. Onze contactgegevens kunt u vinden op onze contactpagina.

 Als Thuiszorg M.O.C. niet in staat is om uw klacht te behandelen kunt u contact opnemen met de onafhankelijke klachtenfunctionaris van branchevereniging SPOT.