Persoonlijke verzorging

Persoonlijke verzorging betekent dat een verzorgende u helpt en ondersteunt met uw dagelijkse persoonlijke verzorging, zoals het opstaan en aan- en uitkleden. Deze handelingen kunnen namelijk voor u moeilijker gaan door bijvoorbeeld een handicap, ziekte of leeftijd. Heeft u persoonlijke verzorging nodig? Dan bent u bij Thuiszorg M.O.C. aan het juiste adres. Dankzij onze persoonlijke verzorging hoeft u niet naar een verzorgingstehuis, waardoor u voor langere tijd in uw eigen vertrouwde omgeving kunt blijven wonen.

Onze opgeleide en gedreven zorgprofessionals bieden ondersteuning bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Wij werken samen met u en gebruiken daarbij een positieve blik door te kijken naar wat u nog wel kan. Onder onze persoonlijke verzorging valt het stimuleren en activeren van o.a. eten en drinken, naar bed gaan, aan- en uitkleden, helpen met uw steunkousen, hulp bij het scheren en douchen of in bad gaan. Ook valt onder onze persoonlijke verzorging het verzorgen van wonden, toiletgang en het innemen van medicatie. De regie blijft geheel in uw handen. Ook verlichten wij door onze persoonlijke verzorging uw mantelzorgers. 

Wanneer komt u voor persoonlijke verzorging bij Thuiszorg M.O.C. in aanmerking?

Als u in aanmerking komt voor onze thuiszorg, stellen wij samen met u een zorgplan op. Dit zorgplan bestaat uit de gemaakte afspraken n.a.v. onze gesprekken en de zorg die u wenst te krijgen. Dit plan zal door onze verzorgenden en verpleegkundigen bijgehouden worden, zodat wij altijd op de hoogte zijn over de recente ontwikkelingen van uw gezondheid. Op deze manier hebben wij alle informatie bij elkaar en weten we precies welke zorg wij moeten leveren. Het zorgplan wordt pas ondertekend als u akkoord gaat met de inhoud. Als u akkoord gaat met het opgestelde zorgplan, dan wordt het zorgplan door u en onze verpleegkundige ondertekend.

Uw gegevens zijn bij ons veilig

De informatie in het zorgplan is vertrouwelijk. Alleen u en andere bevoegden hebben recht op inzage van de gegevens. Wij zorgen ervoor dat uw gegevens met uiterste zorgvuldigheid worden vastgelegd en bewaard. Dit doen wij op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Meer informatie zie onze privacyverklaring

Wilt u gebruik maken van onze dienst of meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek via ons telefoonnummer, e-mail of via het onderstaande contactformulier.

Contact

Mail

info@thuiszorgmoc.com

Telefoon

024 675 67 60

Adres

Zwanenstraat 1a
6545AX, Nijmegen