Zorg op maat, in uw omgeving.

Zorgappartementen

Bent u zorgbehoevend, maar wilt u zelfstandig wonen? In onze nieuwbouw zorgappartementen kunt u zelfstandig blijven wonen binnen uw eigen omgeving. Zowel alleen als samen met uw partner. Zorg is altijd ter beschikking. U wordt waar nodig ondersteund door de medewerkers van Thuiszorg M.O.C. bij handelingen die u zelf niet meer kunt uitvoeren, bijvoorbeeld uw persoonlijke verzorging of huishouden. De zorgappartementen worden aangeboden in samenwerking met collega-organisatie TVN Zorgt. Voor inschrijvingen kunt u contact met ons opnemen via de onderstaande button.

Zorgappartementen ‘De Spreeuw’

Het nieuwbouwcomplex is compact van opzet en sluit aan op het tuindorpkarakter van het Nachtegaalplein en haar omgeving. De appartementen beschikken over een aparte woonruimte, slaapruimte, een eigen keuken, een badkamer met toilet en een berging. Alle ruimtes zijn zo ingericht dat het goed toegankelijk is met een rolstoel of rollator. Onze zorgappartementen worden vanaf 15 oktober 2020 opgeleverd.

Heeft u interesse in de zorgappartementen? Schrijf u in voor de woningen, of vraag om meer informatie via de contact button of download de brochure. 

Thuiszorg

Met veel toewijding en aandacht verlenen onze gedreven zorgprofessionals zorg bij u thuis. Daarin zijn wij gespecialiseerd in het verlenen van verpleging, verzorging, begeleiding, huishoudelijke hulp en dagbesteding. Hiervoor hebben wij een professioneel opgeleid team van medewerkers die ondersteuning bieden door middel van persoonlijke en kwalitatief hoogwaardige zorg. Lees meer over de mogelijkheden via een van de onderstaande links:

Officiële indicatie

Om in aanmerking te komen voor een zorgappartement, dient u te beschikken over een officiële Wlz-indicatie (Wet langdurige zorg) of een Zvw-indicatie (Zorgverzekeringswet).

Locatie nieuwbouw ‘De Spreeuw’