Thuiszorg

Indien u hulp nodig heeft bij het uitvoeren van uw dagelijkse handelingen of niet meer in staat bent om voor uzelf te zorgen, dan biedt thuiszorg M.O.C. de oplossing. Thuiszorg M.O.C. biedt namelijk de helpende hand om u op een persoonlijke en betrouwbare manier bij te staan, zodat u voor een langere tijd zelfstandig in uw eigen vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. De regie blijft geheel in uw handen. Met veel toewijding en aandacht verlenen onze gedreven zorgprofessionals zorg bij u thuis. Hierbij staat voorop: een persoonlijke benadering en kwalitatief hoogwaardige zorg.

Bij Thuiszorg M.O.C. kunt u terecht voor thuiszorg. Daarin zijn wij gespecialiseerd in het verlenen van verpleging, verzorging, begeleiding, huishoudelijke hulp en dagbesteding. Hiervoor hebben wij een professioneel opgeleid team van medewerkers die ervoor zullen zorgen dat u wordt geholpen door middel van professionele en persoonlijke zorg. Voor welke vorm van zorg u ook in aanmerking komt, uw wensen staan altijd centraal. Voor de veiligheid en vertrouwdheid van uw eigen omgeving krijgt u zoveel mogelijk hulp van een vaste zorgprofessional of een team van zorgverleners. Op alle momenten van de dag verlenen onze zorgprofessionals zorg en bieden zij een luisterend oor. Als uw zorgvraag na verloop van tijd verandert of toeneemt, passen wij de zorg daarop aan.

Het plan van zorglevering wordt bepaald aan de hand van het welzijn en de wensen van u met een scherpe focus op de zelfredzaamheid, mantelzorgers en andere informele zorglevering. Op die manier blijft u zoveel mogelijk onafhankelijk en houdt u de regie in uw eigen handen. Wij staan daarom ook graag in contact met uw sociale kring. Wij begrijpen dat u het liefst zo lang mogelijk zelfstandig thuis wilt blijven wonen. Met het passende persoonlijke zorgplan van Thuiszorg M.O.C. is dat ook mogelijk. Samen met u, uw mantelzorger en familie zorgen wij ervoor dat u veilig en zelfstandig kunt blijven wonen in uw eigen huis en het leven kunt leiden dat u gewend bent.

Voor meer informatie over de thuiszorg, kunt u hieronder het formulier downloaden over de Inclusie en Exclusie criteria van Thuiszorg M.O.C.

Contactformulier

Mail

info@thuiszorgmoc.com

Telefoon

024 675 67 60​

Adres

Zwanenstraat 1a
6545AX, Nijmegen