Dagbesteding

Heeft u moeite met uw dagritme door uw leeftijd, ziekte of handicap? Of woont u zelfstandig en heeft u het gevoel dat u door uw lichamelijke beperking of aandoening het contact verliest, waardoor u zich eenzaam voelt? Dan is de dagbesteding bij Thuiszorg M.O.C. voor u een uitkomst.

Wij bieden 3 dagen per week (maandag, woensdag en vrijdag) dagbesteding voor ouderen uit Nijmegen. We bieden een dagprogramma waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de specifieke wensen en behoeften van de deelnemers. Hierbij wordt rekening gehouden met zowel uw lichamelijke- als uw psychische behoeften. De dagbesteding bij huiszorg M.O.C. biedt de mogelijkheid tot zelfontplooiing door ons aanbod aan verschillende creatieve activiteiten en spellen. Daarnaast is het een ontmoetingsplek om nieuwe contanten te leggen met mensen die hetzelfde meemaken als u. Het doel van onze dagbesteding is om de dag op een zinvolle en prettige manier in te vullen, waar gezelligheid voorop staat. Dankzij onze dagbesteding staat u in contact met mensen

Voor meer informatie over hoe u in aanmerking komt, de agenda, dagen en activiteiten zie onze brochure.3

Wilt u gebruik maken van onze dienst of meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek via ons telefoonnummer, e-mail of via het onderstaande contactformulier.

Contactformulier

Mail

info@thuiszorgmoc.com

Telefoon

024 675 67 60

Adres

Zwanenstraat 1a
6545AX, Nijmegen