Werken bij Thuiszorg M.O.C.

Op zoek naar een werkplek waar je zelfstandig, maar ook in een team aan de slag kan? Op zoek naar een uitdaging, waarbij je de vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om zorg te verlenen? Dan is Thuiszorg M.O.C. de werkplek voor jou! Thuiszorg M.O.C. biedt namelijk een uitdagende werkomgeving waarin de medewerker zoveel mogelijk zelfstandig aan de slag gaat en zoveel mogelijk haar/zijn eigen agenda bepaald.

Opleiden bij Thuiszorg M.O.C.

Verder groeien en jezelf ontwikkelen middels een cursus of opleiding? Wij bieden volop mogelijkheden voor scholing en zelfontwikkeling, zodat jij verder kan groeien als zorgprofsssional.

Vacatures

  • Verzorgende niveau 3
  • Verpleegkundige 4
  • Verpleegkundige 5
  • Helpende 
  • Helpende +

“In onze jonge organisatie staan de zorgtalenten op #1. Zij kunnen zich ontwikkelen in een vertrouwde omgeving. Hart voor de zorg én een goede sfeer zijn de kenmerken van Thuiszorg M.O.C.”

Gijs Holterman

Directeur

Neem contact met ons op

Sollicitaties naar aanleiding van vacatures of open sollicitaties ontvangen wij graag uitsluitend per e-mail: info@thuiszorgmoc.nl. Stuur een sollicitatiebrief samen met jouw cv. Alle sollicitaties worden zorgvuldig behandeld.
Féline Rademaker
vestigingcoördinator
06 41025719

 

Nicole Absen
Leidinggevende
06 41025763