Huishoudelijk hulp

Heeft u moeite met het huishouden door uw leeftijd, ziekte of handicap? Waardoor u het huishoudelijke werk niet meer kunt uitvoeren? Of kost het u te veel tijd om alle huishoudelijke taken af te krijgen? En u ondervindt daarbij veel lichamelijke last? Dan kunt u terecht bij ons professioneel en gedreven team van thuishulp.

De thuishulp van Thuiszorg M.O.C. gaat aan de slag om het dagelijkse leven voor u zo eenvoudig mogelijk te maken door de taken die u niet meer kunt uitvoeren van u over te nemen. Hierdoor houdt u zeeën van tijd over die u kunt besteden aan bijvoorbeeld afspraken met vrienden/vriendinnen, eindelijk een begin te maken aan dat leuke boek of om lekker even tijd voor uzelf te nemen. Onze thuishulp verricht onder andere de volgende taken voor u: schoonmaken (licht en/of zwaarder huishoudelijk werk).

U bepaalt samen met de medewerker wat er moet gebeuren. U houdt zelf de regie over het huishouden. Wij bieden onze hulp namelijk op basis van uw wensen en helpen u graag bij het schoon en leefbaar houden van uw huis.

Wanneer komt u voor huishoudelijke hulp bij Thuiszorg M.O.C. in aanmerking?

Voor huishoudelijke hulp heeft u een indicatie nodig. De indicatie valt onder de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en geeft aan welke zorg u nodig heeft. Wij kunnen beginnen met de zorg als u de indicatie heeft aangevraagd. Een Wmo-indicatie kunt u aanvragen bij het Wmo-loket van uw gemeente. Heeft u echter een Wet langdurige zorg (Wlz) indicatie, dan vragen wij een zorgtoewijzing aan.

Wilt u gebruik maken van onze dienst of meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek via ons telefoonnummer, e-mail of via het onderstaande contactformulier.

Contactformulier

Mail

info@thuiszorgmoc.com

Telefoon

024 675 67 60

Adres

Zwanenstraat 1a
6545AX, Nijmegen